logo consulting Debrouwer
logo consulting Debrouwer

Home

Welkom

Welkom bij boekhoudkantoor Consulting Debrouwer te Roeselare. Na een periode van 20 jaar als werkend vennoot erkend boekhouder BIBF (201 146) in een familiaal boekhoudkantoor startte Joke Debrouwer haar eigen boekhoudkantoor Consulting Debrouwer op in 2004.

Als klein kantoor is onze flexibiliteit en directe communicatie met de klant onze sterkste troef. Consulting Debrouwer is een zelfstandig kantoor dat zich richt op kleine en middelgrote ondernemingen (KMO) en zelfstandigen.

Diensten

Bij Consulting Debrouwer kan u terecht voor het voeren van de volledige boekhouding, van het inboeken van facturen tot het opmaken van de eindbalans.

 

Waarom kiezen voor een boekhouder?

Als onderneming wordt u onderworpen aan tal van wettelijke en fiscale verplichtingen. Het is vaak een hele opdracht om deze correct na te leven en de voortdurende wijzigende regels te blijven volgen. Als ondernemer dient u zich eigenlijk op uw commerciële activiteit te focussen. Los van het vervullen van alle wettelijke verplichtingen zorgt een boekhouder voor allerhande advies, aanraden van investeringen of besparingen...